|
| Avtor | Sporočilo |
|---|
Jacob Black

POSTI: 7 ONILNE OD: 01/01/2012 KRAJ LIKA: La Push oz. Forks :))) RASA: Volkodlakec
 | Naslov sporočila: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 8:42 pm | |
| |
|
 | |
Jeanine Blackrose Vampirka, prisili človeka, da naredi kaj po njeni volji in zna govoriti z volkovi

POSTI: 8 ONILNE OD: 30/12/2011 KRAJ LIKA: Forks STATUS: samska RASA: vampirka
 | Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 8:44 pm | |
| Jeanine se je sprehajala po plaži in veter je prijetno pihal. zagledala je pečino in ker je rada imela izzive, je stekla do nje in hotela skočiti, ko je zaslišala, da jo nekdo kliče. |
|
 | |
Jacob Black

POSTI: 7 ONILNE OD: 01/01/2012 KRAJ LIKA: La Push oz. Forks :))) RASA: Volkodlakec
 | Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 8:46 pm | |
| ''Ej,ej! Kaj pa delaš?'' Jo je pogledal ter se namrščil. ''NIKAR!'' Je zavpil, ko je ravno hotela skočiti. ''Ni varno, čeprav si vampirka...'' Pogledal jo je in se nasmehnila. ''No, pridi sem... Jaz sem Jacob Black in ti?'' Nasmihala sta se drug drugemu. |
|
 | |
Jeanine Blackrose Vampirka, prisili človeka, da naredi kaj po njeni volji in zna govoriti z volkovi

| Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 8:49 pm | |
| "jaz sem Jeanine Blackrose. lahko me kličeš Rosie ali pa Jenny, ampak Jenny ne maram." izzivalno ga je pogledala. "pa ja ne boš rekel, da ni varno skočiti s tukaj? greva skupaj?" spet ga je pogledala a se je hitro obrnila stran, ker je imel tako lepe oči in ni hotela zardeti. |
|
 | |
Jacob Black

| Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 8:51 pm | |
| ''Ne, ne. Saj nisem nič rekel, da ni varno. Ja, lahk skočiva skupaj.'' Prijel jo je za roko ter skočila sta. |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 8:54 pm | |
| Jeanine je uživala med skokom. trdno se je oprijela Jacoba in se stisnila k njemu. videlo se je, da je tudi njemu všeč. ko sta pristala v vodi, sta se spustila in odplavala na površje. "to je bilo super!" je rekla Jeanine. spet je zasanjano pogledala Jacoba in ta se ji je nasmehnil. |
|
 | |
Jacob Black

| Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 8:55 pm | |
| Skupaj sta plavala do kopnega. ''Torej ti je bilo všeč, kaj?'' Nasmehnila se ji je ter ji z obraza dal mokre lase, nasmihala sta se. |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 9:01 pm | |
| "ja, zelo si mi všeč. am... mislim mi je bilo všeč." zelo je zardela in pogledala stran. "povej mi kaj o sebi. prosim" |
|
 | |
Jacob Black

| Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 9:06 pm | |
| ''Kot vohaš, sem volkodlak... am...'' Premišljeval je kar ji bi lahko povedal, moral si je priznati da se je zaljubil vanjo, nasmehnil se ji je ter jo opazoval. |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 9:07 pm | |
| "ja... ampak me ne moti, ker si prav prijetno topel. koliko si star?" |
|
 | |
Jacob Black

| Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 9:10 pm | |
| ''18 let. In ti....?'' Nasmehnil se je - spet! Pogledal jo je in se nežno dotaknil njenih ustnic. ''oh, kako si mrzla.'' Potem se je dotaknil njenega nosa, potem las in jih razmršil, zarežala sta se. |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 9:13 pm | |
| "am... mislim, da sem malo čez dvesto ali pa tristo. ne štejem več." zasmejala se je. potem pa mu je rekla: "oprosti, ampak tole gre malce prehitro. mislim lahko mi mršiš lase, ampak ne se dotikati mojih ustnic. ne še. oprosti, ampak saj veš..." zaželela si je, da tega ne bi rekla, sa je bila velika verjetnost, da ga je s tem užalila. |
|
 | |
Jacob Black

| Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Pon Jan 02, 2012 9:15 pm | |
| Nasmehnil se je. ''Oh, oprosti...veš, ko zagledam kakšno sexi punco me takoj zamika...no, sorry.'' Pogledal jo je ter se nasmehnil. ''Ne, mislil sem, koliko jih predstavljaš?'' Čakal je da odgovori. |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Plaža La Pusha Tor Jan 03, 2012 4:52 pm | |
| "saj vem kaj si mislil, samo hecam te," mu je rekla Jeanine. "predstavljam jih 16. in glede tistega prej... ne skrbi." skrivnostno se mu je nasmehnila in ga pogledala. |
|
 | |
|